Acupunctuur Betuwe

Zhen Chinese Genees wijze biedt diverse behandelingen aan waaronder Acupunctuur. Acupunctuur wordt al eeuwen toegepast in de Chinese geneeswijze en is in Europa steeds meer een gemeengoed in de Westerse alternatieve geneeswijze.

Voor welke klachten wordt acupunctuur ingezet?

Acupunctuur kan verlichting bieden bij zowel fysieke als mentale klachten. De behandeling richt zich op het stimuleren van de energiebanen in het lichaam (meridianen) om derhalve de balans en de energiestromen (de Qi) weer te herstellen. Een acupunctuur behandeling maakt gebruik van naalden die in het lichaam worden gezet maar de behandeling is vrijwel pijnloos omdat de naalden van een zeer klein formaat zijn. Acupunctuur kan verlichting brengen bij de volgende fysieke en mentale klachten:

Acupunctuur en vruchtbaarheidsklachten

Bij vrouwen het bijzonder kan acupunctuur ook worden ingezet bij fysieke klachten in iedere fase van het leven zoals onder andere. Acupunctuur kan verlichting bieden als u (extreme) menstruatie of overgangs- klachten ervaart. Daarnaast kan acupunctuur worden ingezet bij vruchtbaarheidsproblematiek.

Meer informatie over acupunctuur in Tiel?

Neem gerust contact met mij op, tijdens een intake gesprek kunnen we bespreken of acupunctuur een geschikte behandeling is voor uw fysieke en/of mentale klachten.

Zhen Chinese Geneeswijze bevindt zich in Erichem onder de rook van Tiel en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A-15!

Neem contact op