Algemene chronische pijnklachten

Chronische pijn komt veelvuldig voor in onze samenleving. Vaak wordt de aanleiding niet gevonden en probeert men in overeenkomst met de huisarts de klachten te behandelen door middel van pijnbestrijding. Dit heeft, zoals iedere behandeling tegen chronische pijnklachten, een wisselend resultaat. Soms worden mensen na een (kortdurend) traject bij de huisarts of een ander medisch specialist weer helemaal beter en soms, helaas, is de boodschap “U zult ermee moeten leren leven.”

Chronische pijnklachten behandelen bij Zhen Chinese geneeswijze

Algemene chronische pijnklachten zie ik vaak voorbij komen. In plaats van symptoom bestrijding zoek ik naar de bron van de pijnklachten. Behandelingen zoals acupunctuur of Tuina kunnen hierbij zorgen voor klachtenvermindering of de klachten helemaal laten verdwijnen. Het behandeltraject en de de duur van het behandeltraject kan sterk variëren. Dit hangt mede af van de oorzaak van de algemene chronische pijnklachten. Aan de hand van de intake stem ik een op maat gesteld behandelplan met u op en gaan we aan de slag!

Blijf niet rondlopen met pijnklachten

Loopt u al een (langere) tijd rond met algemene pijnklachten en komt u er maar niet vanaf? Neem gerust contact met mij op, ik luister graag naar uw verhaal en voorzie u van persoonlijk advies en behandelingen.

Neem contact op
Tuina massage, één van de behandelingen bij Zhen-Chinese Geneeswijze | Wadenoijen | Tiel