Acupunctuur

Acupunctuur is al duizenden jaren een techniek welke gebaseerd is op de Chinese geneeswijze.  Acupunctuur is gericht op het herstellen van een verstoorde energiebalans. Qi stroomt door de meridianen (energiebanen) in ons lichaam en dat is verbonden met onze organen. Qi moet vrij kunnen stromen. Een verstoorde energiebalans veroorzaakt niet alleen fysieke klachten maar kan ook stemmingswisselingen en mentale klachten voortbrengen.

De acupunctuur behandeling

Door het zetten van ultradunne naaldjes in acupunctuurpunten op de meridianen wordt de energiestroom beïnvloed en komen deze weer in balans. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft en vrijwel pijnloos is. Omdat acupunctuur je hele energiehuishouding verbetert, vergroot het je weerstand en het heeft een positieve invloed op het algemeen welbevinden. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen.

Acupunctuur; effectief bij chronische klachten

Acupunctuur wordt effectief ingezet bij vele klachten. Langdurige klachten, waarvoor de reguliere geneeskunde soms geen oplossing kan vinden, zijn vaak wel te verhelpen of verminderen met behulp van acupunctuur.

Enkele voorbeelden (chronische) vermoeidheid, chronische pijn, ischias, depressie, burn-out, overspannenheid, RSI, hoofdpijn en migraine, rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn, fibromyalgie, slapeloosheid, ongewenste kinderloosheid, menstruatie klachten, sportblessures, overgangsklachten, darmklachten.

Acupunctuur, één van de behandelingen bij Zhen-Chinese Geneeswijze | Wadenoijen | Tiel

Ervaar de Chinese geneeswijze

Tuina

is al duizenden jaren een massage techniek welke gebaseerd is op de Chinese geneeswijze.

Lees meer

Acupunctuur

verbetert je weerstand, energiehuishouding en heeft een positieve invloed op het algemeen welbevinden.

Lees meer

Chinese kruiden

helpt aandoeningen te genezen en het lichaam te versterken. De kruidenformules zijn afgestemd op de persoon.

Lees meer

Cuppen

is een behandeling waarbij de Qi, de lichaamsenergie en bloed in beweging worden gezet.

Lees meer