Over mij

Zhen is de praktijk in de Betuwe voor iedereen die kennis wil maken met en behandelingen wil volgen via de Chinese geneeswijze. Drijvende kracht hierachter ben ik, Esmeralda van Kranenburg. De Chinese geneeswijze heeft mijn interesse niet bij toeval gewekt.

De Chinese geneeswijze heeft mij geholpen

Na bij de dokter terecht te zijn gekomen met een chronische klacht en ik met de reguliere geneeskunde daarmee niet verder geholpen kon worden, ben ik gaan zoeken naar een alternatief. In deze zoektocht kwam ik op het pad van de Chinese geneeswijze. De manier waarop ik vervolgens van mijn chronische klachten af ben geholpen, had mijn interesse gewekt. Ik wilde meer weten over deze vorm van behandelen.

De weg naar Zhen

Enthousiast als ik was, ben ik mij gaan verdiepen in de Chinese geneeswijze en dit heeft mij niet meer losgelaten. Ik ben gestart met de opleiding Tuina massage bij de Academie Bo-Yi in Zoetermeer. Deze heb ik met succes afgerond en ben verder gegaan met de opleiding Tuina therapie. Inmiddels ben ik na 20 jaar gestopt met mijn oude kantoorbaan om mijn volledige focus op mijn praktijk voor de Chinese Geneeswijze te leggen en zo is Zhen ontstaan.

Wat ik wil bereiken

De Chinese geneeswijze werkt op natuurlijke wijze, waardoor veel (chronische) klachten zonder medicijnen verminderd en in veel gevallen verholpen kunnen worden. In mijn praktijk staat altijd uw welzijn centraal, mijn behandelwijze is helder en gericht om op een natuurlijke manier de balans in het lichaam te herstellen door de Qi (lichaamsenergie) weer vrij te laten stromen.

Esmeralda uw specialist bij Zhen Chinese Geneeswijze

Ik heb mijn opleiding westerse medische basiskennis afgerond bij het Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde | Logo

Ervaar de Chinese geneeswijze

Tuina

is al duizenden jaren een massage techniek welke gebaseerd is op de Chinese geneeswijze.

Lees meer

Acupunctuur

verbetert je weerstand, energiehuishouding en heeft een positieve invloed op het algemeen welbevinden.

Lees meer

Cuppen

is een behandeling waarbij de Qi, de lichaamsenergie en bloed in beweging worden gezet.

Lees meer

Moxa

stimuleert de energiestroom in de meredianen door het gebruik van bijvoetskruiden.

 

Lees meer