Tuina massage / therapie

Tuina is al duizenden jaren een massage techniek welke gebaseerd is op de Chinese geneeswijze, dat klachten kan verhelpen die voortkomen uit een disbalans van Qi de lichaamsenergie. De Qi moet vrij kunnen stromen in de meridianen en organen, als de Qi blokkeert kan dat allerlei klachten veroorzaken. Door het reguleren van Qi , bloed en de organen kunnen de pezen, botten en gewrichten weer herstellen.

Tuina massage technieken

De Tuina technieken zijn zeer gevarieerd en zorgen ervoor dat de blokkades worden opgeheven en de innerlijke organen weer in evenwicht worden gebracht. De massage heeft een krachtige werking waardoor de pijnklachten verminderen of helemaal verdwijnen. De behandeling is een stevige massage die bestaat uit verschillende manipulatie technieken zoals duwen trekken rollen en schudden, er kan tijdens de behandeling ook gebruikt gemaakt worden van Cuppen of Moxa. Tuina helpt ontspannen, maar kan ook verlichting geven bij diverse fysieke en emotionele klachten, zoals migraine, chronische pijn, spierspanningen, rug- en nekklachten en stress. 

Tuina biedt verlichting bij diverse klachten

Tuina helpt ontspannen, maar kan ook verlichting geven bij diverse fysieke en emotionele klachten, zoals migraine, chronische pijn, spierspanningen, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen (Ischias), rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, spijsverteringsproblemen, stress en gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose.

Tuina massage, één van de behandelingen bij Zhen-Chinese Geneeswijze | Wadenoijen | Tiel

Ervaar de Chinese geneeswijze

Tuina

is al duizenden jaren een massage techniek welke gebaseerd is op de Chinese geneeswijze.

Lees meer

Acupunctuur

verbetert je weerstand, energiehuishouding en heeft een positieve invloed op het algemeen welbevinden.

Lees meer

Chinese kruiden

helpt aandoeningen te genezen en het lichaam te versterken. De kruidenformules zijn afgestemd op de persoon.

Lees meer

Cuppen

is een behandeling waarbij de Qi, de lichaamsenergie en bloed in beweging worden gezet.

Lees meer